Freetap Water +

Få en drikkevandsløsning og servér perfekt mineralvand

Mineralvand serveret direkte fra hanen – koldt, filtreret med og uden brus.

Miljø Slip for dyre og miljøbelastende flasker og få en drikkevandsløsning til at servere forfriskende vand til dine gæster eller medarbejdere. Køleren har indbygget EnergySaver så jeres energiudgifter og Co2-fodaftryk reduceres.

Kvalitet Vores køler klarer op til 120 liter kølet vand (med brus) pr. time og op til 50 liter øl pr. time. Vores kølere er af højeste kvalitet så du altid kan stole på dit udstyr.

Trygge hænder Vi har mange års erfaring i at opstille og servicere vandanlæg der leverer koldt mineralvand med og uden brus. Alt mekanik er gemt af vejen og I får et flot tappetårn til udskænkning.

Køb eller lej Vores pakkeløsninger er enkle og giver dig fuld fleksibilitet over din drikkevareløsning. Du vælger selv hvilken finansiering der passer jer og kan tilvælge service efter behov. Du kan endda vælge at få én eller to haner ekstra dedikeret til andre drikkevarer, f.eks. øl, vin, cocktails, juice – vores haner kan skifte til alle drikkevarer efter behov.

Dialog Når du har fundet den rette løsning her på hjemmesiden eller i dialog med os, så bestiller du løsningen og vi sørger for resten. Det skal være helt enkelt og nemt at vælge en løsning fra freetap. Vi har sat kunden i fokus og du skal blot læne dig tilbage og du kender altid prisen før vi går.

freetap water+

– en nem og prisbillig drikkevareløsning med alt inkluderet pr. måned

freetap water

– fuldt ejerskab og klar til brug

Vælg det rigtige filter, for optimalt vand

– aldrig har vand smagt bedre

Serviceaftale

Vi står til rådighed uden beregning fra mandag til fredag fra kl. 9-16, helligdage undtaget. Ved lejeaftaler er alle reservedele inkluderet. Ved køb af drikkevareløsning, faktureres reservedele udover.

Binding

Hos freetap er du fri. Der er ingen binding. Intet oprettelsesgebyr og andet med småt.

Du betaler løbende 1 måned forud via LeverandørService.

Filterskift

Du bestiller selv dit nye filter på vores webshop eller email. Filteret skiftes nemt uden teknisk kendskab. Vi kan også foretage filterskift ved servicebesøg.

Det med småt:

Alle priser er eksklusiv moms. Både leje- og købspakkerne inkluderer 10 meter slangetræk fra tappetårn til køler. Længere slangetræk faktureres særskilt. Boring i svære materialer som beton, marmor, stål over 1,5 mm og lignende er ikke inkluderet i prisen.

Dette skal gøres, før vi kan opsætte jeres drikkevandsløsning:

Sørg for, at området hvor køler og tårn skal placeres er ryddet og tilgængeligt.

1. Kulsyre/Co2: Kulsyreflasker er en forudsætning for at der kan produceres danskvand og skubber dine drikkevarer fra fustagerne og ud af hanerne. Dette er ikke inkluderet i priserne og skal anskaffes til installation. Kulsyreflasker købes billigst gennem din drikkevareleverandør eller via producenterne AGA, Yarapraxair eller Strandmøllen.

2. Vand: Sørg for at der er et vandudtag ca. 1 meter fra der hvor du vil have dit filter stående. Der må ikke være etageadskillelse mellem vandudtag og der hvor du vil have køleren stående. Et vandudtag kan være en balofix, almindelig vandhane, spul eller anden udgang i 1/2″ der kan tændes og slukkes. Er du i tvivl? Bare rolig, vi gennemgår det hele på et uforpligtende byggemøde.

3. El: Du skal have et stik med jord ca. 1 meter fra hvor du vil have køleren stående.

Mål på køler: B54, D49, H71. Sørg for minimum 10 cm luft rundt om køleren. Placeres køleren i et skab, så sørg for god mulighed for udluftning.

 

Se vores priser

Hos freetap har du frihed til at vælge netop dén løsning, der passer til dig. Se prisoversigten for vores tappehaner.

Hjælp til den bedste løsning?

Vi sidder parat til at hjælpe dig til den bedste løsning til netop dine behov, eller hvis du har spørgsmål til produkterne eller vores forretning.

Webshop

Besøg tapshop.dk for at købe udstyr online.
Vi har samlet de mest populære produkter, så du
kan snart servere kolde drikkevarer