Et udpluk af eksisterende kunder

BLAAVAND

Ved Danmarks vestligste punkt finder du Blåvand. Her kan du skue udover Vesterhavets stilhed og brusende blå hav og dybt i undergrunden finder du noget af det blødeste drikkevand i Danmark med en hårdhed på kun 7 dH.
Nu kan du med BLAAVAND nyde lige så blødt drikkevand. BLAAVAND-filteret renser og reducerer kalkindholdet i vandet fra hanen, samtidig med at vandets mineraler bevares.
Naturligvis gennem genanvendeligt filter.

Med BLAAVAND får du blidere og finere bobler i dit vand med brus. En perfekt forfriskende oplevelse.

Gennem vores IoT-teknologi monitoreres dit vandforbrug online og vores serviceteam skifter dit kalkfilter når behovet opstår.
Helt uden at du skal foretage dig noget.

1:1
For hver liter vand du tapper gennem BLAAVAND-filteret, donerer vi, hvad der svarer til 1 liter vand til verdens børn i
samarbejde med UNICEF. Læs mere om “Rent vand til alle børn”

Få en drikkevandsløsning og servér perfekt mineralvand

Mineralvand serveret direkte fra hanen – koldt, filtreret med og uden brus.

Miljø Slip for dyre og miljøbelastende flasker og få en drikkevandsløsning til at servere forfriskende vand til dine gæster eller medarbejdere. Køleren har indbygget EnergySaver så jeres energiudgifter og Co2-fodaftryk reduceres. Filteret er 90% genanvendelig og produceret i Danmark. Skal din restaurant/kantine være Svanemærket, så skal du have en drikkevandsløsning fra hane, ingen engangsflasker.

Kvalitet Vores køler klarer op til 180 liter kølet vand (med brus) pr. time og op til 50 liter øl pr. time. Vores kølere er af højeste kvalitet så du altid kan stole på dit udstyr.

Trygge hænder Vi har mange års erfaring i at opstille og servicere vandanlæg der leverer koldt mineralvand med og uden brus. Alt mekanik er gemt af vejen og I får et flot tappetårn til udskænkning.

Køb eller lej Vores pakkeløsninger er enkle og giver dig fuld fleksibilitet over din drikkevareløsning. Du vælger selv hvilken finansiering der passer jer og kan tilvælge service efter behov. Du kan endda vælge at få én eller to haner ekstra dedikeret til andre drikkevarer, f.eks. øl, vin, cocktails, juice – vores haner kan skifte til alle drikkevarer efter behov.

Dialog Når du har fundet den rette løsning her på hjemmesiden eller i dialog med os, så bestiller du løsningen og vi sørger for resten. Det skal være helt enkelt og nemt at vælge en løsning fra freetap. Vi har sat kunden i fokus og du skal blot læne dig tilbage og du kender altid prisen før vi går.

BLAAVAND leje

– en nem og lækker drikkevandsløsning med alt inkluderet pr. måned

Oprettelse af lejeaftale: 3.495 kr. ex moms. Dækker byggemøde, installation, kørsel med mere

BLAAVAND køb

– lækker drikkevandsløsning med alt inkluderet

De opgivede priser er alt inklusive, herunder også byggemøde, installation, kørsel med mere. Alle priser er ex moms.

BLAAVAND serviceaftale

– få freetaps teknikere stillet til rådighed, så er du altid sikret optimalt drift af dit vandanlæg.

Vælg det rigtige filter, for optimalt vand

– aldrig har vand smagt bedre

Serviceaftale

Vi står til rådighed uden beregning fra mandag til fredag fra kl. 9-16, helligdage undtaget. Ved lejeaftaler er alle reservedele inkluderet. Ved køb af drikkevareløsning, faktureres reservedele udover.

Binding

Hos freetap er du fri. Der er ingen binding. Intet oprettelsesgebyr og andet med småt.

Du betaler løbende 1 måned forud via LeverandørService.

Filterskift

Vi overvåger dit filters status og forbrug online. Vi skifter filteret efter behov/forbrug eller efter 1 år uden at du skal foretage dig noget. Du får selv adgang til vores system, så du også kan følge med i forbruget. Filterskift er inklusiv i prisen for filteret.

Det med småt:

Alle priser er eksklusiv moms. Både leje- og købspakkerne inkluderer 10 meter slangetræk fra tappetårn til køler. Længere slangetræk faktureres særskilt. Boring i svære materialer som beton, marmor, stål over 1,5 mm og lignende er ikke inkluderet i prisen.

Dette skal gøres, før vi kan opsætte jeres drikkevandsløsning:

Sørg for, at området hvor køler og tårn skal placeres er ryddet og tilgængeligt.

1. Kulsyre/Co2: Kulsyreflasker er en forudsætning for at der kan produceres danskvand og skubber dine drikkevarer fra fustagerne og ud af hanerne. Dette er ikke inkluderet i priserne og skal anskaffes til installation. Kulsyreflasker købes billigst gennem din drikkevareleverandør eller via producenterne AGA, Yarapraxair eller Strandmøllen.

2. Vand: Sørg for at der er et vandudtag ca. 1 meter fra der hvor du vil have dit filter stående. Der må ikke være etageadskillelse mellem vandudtag og der hvor du vil have køleren stående. Et vandudtag kan være en balofix, almindelig vandhane, spul eller anden udgang i 1/2″ der kan tændes og slukkes. Er du i tvivl? Bare rolig, vi gennemgår det hele på et uforpligtende byggemøde.

3. El: Du skal have et stik med jord ca. 1 meter fra hvor du vil have køleren stående.

 

Se priser på vores andre løsninger

Hos freetap har du frihed til at vælge netop dén løsning, der passer til dig. Se prisoversigten for vores tappehaner.