Tappehaner til en fair pris
Se vores priser på tappehaner og freetap water +
Alle løsninger inkluderer:
Levering
Installation
Rustfrie haner
Test af system
Vælg fra 2 til 6 haner
12 måneders garanti
Valgfri anstikkere til fustager
Alt udstyr
KOMPLET MED ALT UDSTYR
2 haner
Kølekapacitet: Op til 40 liter/time
Køb: 15.995,-
eller
Leje: 995,- / md.
Inklusiv service og vedligehold
KOMPLET MED ALT UDSTYR
3 haner
Kølekapacitet: Op til 46 liter/time
Køb: 18.495,-
eller
Leje: 1.195,- / md.
Inklusiv service og vedligehold
KOMPLET MED ALT UDSTYR
4 haner
Kølekapacitet: Op til 66 liter/time
Køb: 19.995,-
eller
Leje: 1.495,- / md.
Inklusiv service og vedligehold
KOMPLET MED ALT UDSTYR
6 haner
Kølekapacitet: Op til 160 liter/time
Køb: 27.995,-
eller
Leje: 1.895,- / md.
Inklusiv service og vedligehold
KOMPLET MED ALT UDSTYR
freetap water +
Kapacitet: fra 80 liter koldt vand i timen og op til 200 liter danskvand
Køb: 19.995,-
eller
Leje: 1.495,- / md.
Inklusiv service og vedligehold
Alle priser er eksklusiv moms.
Priserne er vejledende og dækker som udgangspunkt ikke gennemboringer i svære materialer som beton, marmor, jern over 3 mm og ekstra lange slangetræk over 10 meter.
Ekstraudstyr skal tilkøbes og omfatter bl.a. topskilte med eller uden lys, spildbakke med spul og afløb, flowtæller/måler, rensekopper og andet udstyr der ikke er nødvendigt for at kunne servere fra det antal ønskede haner.
Priserne er dermed fra-priser og kan variere alt efter dine behov og ønsker for den perfekte drikkevareløsning.
Har du tid? Så ringer vi dig gerne op.
Når du har fundet den rette løsning her på hjemmesiden eller i dialog med os, så bestiller du løsningen og vi sørger for resten. Det skal være helt enkelt og nemt at vælge en løsning.
Ofte stillede spørgsmål/FAQ og betingelser
Hvad koster det pr. dåse?
Det kommer altid an på en individuel beregning, da der er mange faktorer der påvirker prisen pr. tappet dåse. Den vigtigste faktor er volumen – både det samlede volumen, volumen af de enkelte produkter, samt volumen af den tappede dåse. Det kan derfor godt betale sig, at samle flere produkter til samme tappedag, da vi kan tappe op til ca. 4-5000 liter på en enkelt almindelig dag, og ved lange dage kan tappe over det dobbelte.
Der vil altid være en fast udgift til opstart, kørte kilometer samt evt. bro og færge, og jo flere dåser du tapper, jo mindre påvirker opstarten den enkelte dåse. Ved tapning over flere dage beregner vi kun en opstart.
Vi kender markedet og vi har helt skarpe priser på alle vores pakker.
Hvad er den mindste volumen Freetap Canning tapper?
Der er i princippet ikke et mindste volumen vi tapper, men da der altid vil være faste opstartsomkostninger, samt et vist volumen til indkøring + en rest vi ikke kan få ud af maskinen ved nedlukning, anbefaler vi som udgangspunkt ikke et volumen meget mindre end ca. 1000 liter for Øl, og 500 liter for Vin, Cocktails, Kaffe, Juice m.v. der ikke er karboneret.
Hvad er fordelen ved dåser fremfor flasker?
Dåser har mange fordele set i forhold til glasflasker – her er nogle stykker:
- Dåser er mere robuste (nemmere at transportere/sende)
- Dåser er lettere (godt for miljøet)
- Dåser er hurtigere at køle ned (godt for dig og miljøet)
- Dåser er lettere at genanvende (godt for miljøet)
- Dåser holder 100% lys ude (længere holdbarhed)
- Dåser fylder mindre pr. volumen (godt for dig og miljøet)
Hvilke produkter kan Freetap Canning tappe på dåse?
Vi tapper flydende drikkevarer i mange afskygninger – her er en liste med eksempler:
- Øl
- Vin
- Cider
- Cocktails – med og uden karbonering
- Kaffe – Nitro- og almindelig koldbryg
- Vand – med og uden karbonering
- Juice uden frugtkød
Hvilke produkter tapper i IKKE på dåse?
Vi tapper indtil videre ikke følgende produkter:
Spontangærede produkter, der indeholder Brettanomyces.
Råder Freetap Canning over analyseudstyr til at måle på mit produkt?
Ja, vi har valgt at investere i top professionelt analyseudstyr fra Anthon Paar, der gør det muligt at måle indhold af Ilt og CO2 både før og efter tapning på dåse, samt måling af vægtfylde og restsukker (mest interessant når det handler om Øl).
Vi har valgt at investere i dette udstyr, således vi sammen kan opnå den bedst mulige kvalitet.
Dette udstyr stiller vi gratis til rådighed, og er således en del af pakken når vi tapper dine dåser.
Hvad leverer Freetap Canning i forbindelse med en tapning?
Vi leverer dåserne og alt det udstyr der skal bruges for at kunne tappe på dåse, og sætte etiketter på efterfølgende. Vi leverer også papkasser /trays der passer til 24 stk. 33 cl. eller 44 cl. dåser, hvis I ønsker dette.
Vores line-up ser ud som følger:
Afpalletering incl. vandskyl af dåser hvis kunden ønsker dette.
Tappemaskine der kan køre op til 50 dåser pr. minut.
Etiketteringsmaskine der påsætter selvklæbende etiketter umiddelbart efter fyldning
Luftkompressor til at forsyne maskiner med.
CIP-station til rengøring og desinfektion af tappemaskine og tilhørende udstyr.
Analyseudstyr til bl.a. at måle CO2-indhold i drikkevarer.
Hvad skal jeg levere som kunde hos Freetap Canning?
Der er nogle overordnede ting du skal sørge for er til stede, og nogle produktspecifikke ting der skal overholdes, før vi kan komme i gang med at tappe.
-
- Overordnede ting der skal være til stede:
- El – vi skal minimum have adgang til 400V, 32A eller 4 x 230V, 16A inden for en afstand af 25 meter fra tappemaskinen. Vi medbringer kabler m.v.
- Vand – rent koldt vand til CIP samt evt. skyl af dåser og maskinpark efter endt tappedag. Vi bruger alm. 38 mm. (1 ½”) Clamp tilslutninger til dette. Varmt vand vil være dejligt, men er ikke strengt nødvendigt til rengøringen.
- CO2 – Hvis vi skal tappe et karboneret produkt (f.eks. øl), er det super vigtigt at der opretholdes et vist tryk over produktet under tapning (ca. 1 bar), og desuden bruger tappemaskinen også CO2 til at “flushe” dåserne med inden tapning, således iltindholdet i dit produkt holdes på et minimum. Sørg for at der er rigelig CO2 til stede.
- Etiketter – Hvis dit produkt skal etiketteres, skal etiketterne være til stede ved tapning. Etiketterne skal overholde nogle krav til lim, størrelse og oprulning – dette tager vi en særskilt dialog omkring. Se “Etiketter” for flere detaljer.
- Plads – det skal være muligt for os at kunne komme ind i nærheden af din kølede produkttank (BBT), og helst ikke længere væk end 10 meter fra denne. Vi skal have plads til dåser, tappemaskine og det øvrige udstyr vi medbringer, samt plads til at komme rundt om det hele. Ideelt skal vi bruge ca. 10 x 3 meter lidt afhængig af vores setup, men der er en vis fleksibilitet.
- Overordnede ting der skal være til stede:
- Produktslange – Du skal have en rengjort produktslange, der er lang nok til at få produktet frem til tappemaskinen. Specielt når vi tapper øl, er det vigtigt at denne ikke er under 1½” i diameter, og ikke er længere end højst nødvendigt. Vores tilslutning er også her alm. 38 mm. (1½”) Clamp tilslutning.
- Mandskab – Vi får brug for noget assistance til at finde rundt og stille op, men som udgangspunkt håndterer vi alt udstyr. Under tapning skal du stille med min. 1 person til at tage fyldte dåser af båndet. Det anbefales dog at der er min. 2 til personer tilstede, således de kan hjælpe og afløse hinanden.
- Produktspecifikke parametre der skal overholdes:
- Køling – Produktet SKAL være kølet ned til mellem 0 og + 2,0 grader Celcius (Produkter uden alkohol skal ikke under 0 grader).
- CO2 – indholdet skal være mellem 2,4 – max. 2,9 volumen CO2, eller 4,6 – max. 5,6 g CO2/liter
Specielt for Øl og andre karbonerede produkter:
-
- Generelt kan det siges at jo koldere et produkt er, jo lettere er det at tappe, da det ofte skummer mindre ved lavere temperatur. Jo lettere et produkt er at tappe, jo billigere bliver det for dig som kunde at få tappet 😉
Hvordan foregår en tappedag?
En typisk tappedag kan se således ud (men kan variere og aftales naturligvis fra gang til gang):
- 8:30 – Freetap Canning ankommer og stiller udstyr op.
- 9:00 – Vi er i gang med CIP af udstyr, og kontrollerer samtidig tryk, temperatur og ilt-indhold i dit produkt.
- 9:30 – CIP er ved at være afsluttet og slutskyl med vand efterfølges af fremføring af produkt.
- 10:00 – vi er i gang med at tappe.
- Vi kan tappe op til 3000 dåser i timen ved ideelle forhold og små dåser, men mere realistisk er ca. 2000 dåser 0,44 cl. i timen hvilket svarer til ca. 880 l/time, eller 2200 dåser 33 cl. i timen hvilket svarer til ca. 720 l/time.
- Når vi er færdige, skyller og renser vi maskineriet og pakker sammen.
- Tak for denne gang.
PS: Hvis vi skal tappe større mængder, kører vi gerne både flere og lange dage efter aftale.
Hvad med dåserne?
Dåserne leverer vi og er en del af pakken. Vi kan tappe alle dåsestørrelser til stort set alle drikkevarer.
Du modtager dåserne med fragtmand senest dagen før tapning. Pallerne er ofte høje – op til 260 cm.
Pallen er tætlukket så dåserne holdes rene, men de skal helst opbevares i fødevaregodkendte lokaler.
Hvordan med pakkematerialer til dåserne?
Freetap Canning kan også levere rammer/trays i pap der kan holde 24 stk std. 33 og 44 cl dåser.
Vi køber stort ind og er knivskarpe på prisen!
Vi har ikke plads - kan jeg få tappet vores produkt hos Freetap Canning?
Ja, Freetap Canning råder over fødevaregodkendte lokaler, og det er muligt for os at tappe visse produkter i vores lokaler. Som udgangspunkt kan vi tappe de fleste ikke karbonerede produkter uden problemer, men det vil altid være noget vi skal tale igennem, og lave en specifik aftale omkring.
Et eksempel kunne være at du leverer Vin, Juice, Cocktail eller Kaffe i f.eks. palletanke som vi tapper og etiketterer i vores lokaler.
Hvad med etiketterne?
Dåser har en stor overflade på etiketten og mulighederne for design kan bringe jeres produkt på hylderne med kunstneriske motiver og skarpe budskaber.
I skal selv levere etiketterne og der er en række standardkrav som skal opfyldes, for at vi kan etikettere jeres dåser.
Alle ruller med etiketter skal være faceout, altså med den synlige etikette til at vende ud af.
Alt efter dåsestørrelse, så må etiketten max være 200 mm i højden.