Til hotel- og restaurationsbranchen

Frie tappehaner

Freetap adskiller sig fra andre på markedet, ved at give dig som kunde frihed til selv at vælge, hvad der skal tappes fra dine haner. Du er altså ikke bundet til en fast leverandør, i forbindelse med køb eller leje af vores haner.

Tværtimod er det op til dig om der tappes vand, juice, øl, cocktails eller andre drikkevarer. Det giver dig en større frihed og åbner en masse muligheder for at lade kvalitet og kvantitet gå hånd i hånd.

Vi har over 20 års erfaring og har opsat over 1.000 frie haner til kollegaer i din branche.

Fleksibel finansiering

Hos Freetap er det vigtigt for os at imødekomme vores kunders behov. Du har derfor både mulighed for at købe al dit udstyr med det samme, eller leje det af os for en fast månedlig pris.

Ved køb tilbyder vi 12 måneders garanti, samt telefonisk support. Du står selv for vedligehold og service af dit udstyr.
Når du lejer dit udstyr hos os, er det eneste du skal tænke på, at tappe kolde drikkevarer til dine gæster. Vi sørger for resten! Når du vælger at leje, står vi for teknisk vedligehold og service af udstyret. Ydermere er alle reservedele og udstyr inkluderet.

Vi har bl.a. leveret løsninger til disse virksomheder

CASE

Restaurant Hønen & ægget

Freetap er frie haner – med muligheder.

Du kan eje

Fuld ejerskab – 12 måneders garanti

Vælger du at købe dit udstyr, skilles vore veje ikke nødvendigvis her. Vi tilbyder 12 måneders garanti, samt telefonisk support vedrørende vores produkter og bruges af disse. Har du behov for teknisk hjælp hos dig eller et serviceeftersyn, er vi altid kun et telefonopkald væk.

Det skal være nemt og enkelt at handle hos Freetap. Så når du har lavet din bestilling på hjemmesiden, sørger vi for resten.

Du ejer alt udstyret
Vi står klar med telefonisk support
12 måneders garanti, på alt dit udstyr

Du kan leje

Pakkeløsning med fuld support

Vælger du at leje dit udstyr, er der ingen skjulte gebyrer – du kender din faste månedlige pris. Her er installation, service, fuld garanti, filter til vand og telefonisk support inkluderet i prisen.

Ved leje at vores udstyr, skal du blot tænke på bestillingen, så sørger vi for resten. Nemt og bekvemt.

Pakkeløsning uden bekymringer
Freetap står for alt teknisk vedligehold
Vi står klar med telefonisk support

Se vores priser

Hos freetap har du frihed til at vælge netop dén løsning, der passer til dig. Se prisoversigten for vores tappehaner.

Har du tid? Så ringer vi dig gerne op.

Når du har fundet den rette løsning her på hjemmesiden eller i dialog med os, så bestiller du løsningen og vi sørger for resten. Det skal være helt enkelt og nemt at vælge en løsning.

Hjælp til den bedste løsning?

Vi sidder parat til at hjælpe dig til den bedste løsning til netop dine behov, eller hvis du har spørgsmål til produkterne eller vores forretning.

Webshop

Besøg tapshop.dk for at købe udstyr online.
Vi har samlet de mest populære produkter, så du
kan snart servere kolde drikkevarer