Lær os at kende: Om os

freetap – frie og fleksible haner og
dåsetapning til alle drikkevarer 

Lær os bedre at kende ⤵

Passionerede konkurrenter, der fandt synergi i at samarbejde

Vi er en fusion af flere virksomheder der har over 25 års erfaring i drikkevareløsninger.
freetap blev etableret i 2016, men vores erfaring i branchen går tilbage til 1997. Vi har installeret langt over 1.000 haner til alle tænkelige drikkevarer, lige fra øl, vin, vand, post-mix, nitrokaffe, juice, cocktails, cider med mere. Du kan derfor være sikker på, at vores ekspertise også dækker dine behov inden for drikkevareløsninger.

25+ års erfaring

Vores team består af rutinerede drikkevare-teknikere og vi har erfaringer som bl.a. brygger, procestekniker, grossist, tjener, bartender og mekaniker.

1.000+ installationer

Vi har lavet alle typer opgaver for både de største bryggerier og den lille cafe. Uanset løsning, så kan du læne dig trygt op af vores kompetencer.

Landsdækkende service

Vi udfører installationer, service og leveringer af udstyr i hele landet. Så uanset hvor i landet din forretning er, så kan du få en løsning fra freetap.

Teamet bag: Glade, løsningsorienterede og erfarne

Jacob Munk

Jacob Munk - CEO

Dåsetapperi og Rådgivning

Med en procesteknisk baggrund, uddannet brygger, CEO og ansvarlig for vores dåsetapperi, så er Jacob manden med overblikket og den tekniske rådgivning.
Jacob nyder at have styr på stumperne, er uddannet merkonom i innovation og elsker store udfordringer.

Derudover mangeårig frivillig på Roskilde Festival hos Mammas Corner.

Kim Lehner - CSO

Rådgivning og HoReCa

Med 10 års erfaring i at distribuere øl og andre drikkevarer samt baggrund som tjener og bartender, så repræsenterer Kim din side af bordet som kunde.
Kim er uddannet markedsføringsøkonom og derefter bachelor i international handel og markedsføring ved Copenhagen Business Academy.

Frivillig indsamlingsleder for Dansk Flygtningehjælps landsindsamling.

Dennis Baltzer

Hanne Bjørn Nielsen

Projektleder

Uddannet grafiker, med mange års erfaring inden for marketing. Hanne passer også vores telefon, så når du ringer til os får du glad stemme i røret, som står klar til løse dine udfordringer.

Mikael Pedersen

Mikael Pedersen

Rådgivning og servicetekniker

Med 25 års erfaring som servicetekniker i drikkevarebranchen hos Carlsberg og freetap, så har Mikael set det meste og løst de fleste opgaver.  Oprindelig uddannet automekaniker, der giver Mikael en stor fordel når der skal skrues og fejlfindes på kølere og andet drikkevareudstyr.

Mathias Bundgaard

Mathias Bundgaard

Dåsetapperi, webshop og rådgivning

Uddannet industritekniker ved Københavns Tekniske Skole og 5 års erfaring som industrimontør og servicetekniker. Mathias har både styr på udstyr, er serviceminded og detaljeorienteret.

Frivilig menig ved Hjemmeværnet.

Hjalde Malling

Hjalde Malling

Dåsetapperi, webshop og rådgivning

Med stor interesse for teknik og håndværk, løser Hjalde en bred vifte af opgaver i virksomheden. Han har erfaring fra hotel, restaurant, bar, vicevært, vinduespudser, filmproduktion, pædagog… kort sagt: Hjalde er vores altmuligmand.

Basisuddannet automekaniker og virksomhedens ligestilings-forbillede som tidligere hjemmegående far med sine to døtre.

 

Morten Lambæk

Morten Lambæk - Bestyrelsesformand

Arbejdende bestyrelsesmedlem

Morten er jurist i handelsret og har en master ved Copenhagen Business School. Han har mange års erhvervserfaring som CFO samt flere direktørstillinger og bestyrelsesposter på cv’et.

Når han ikke arbejder, så finder du Morten på et surfbræt eller sammen med sine to børn og kone.

 

Vores værdier i Freetap

Kunden først

Uanset hvilken løsning eller produkt vores kunder efterspørger, så kommer deres ønsker i første række. Vi lever af og for vores tilfredse kunder.

Vær flink

Vi opfører os ordentligt i alle områder af vores virksomhed. Lige fra sortering af affald til at tale pænt til alle. Vi tror på karma.

Det bedste udstyr

Vi sætter en ære i alt hvad vi laver. Derfor er vores udstyr det bedste på markedet. Derfor kan vi også trygt give 12 måneders garanti.

Bedste løsning

Vi rådgiver for den bedste løsning, ikke for det største salg. Den bedste løsning for kunden, er altid den bedste løsning for os.

Ærlig rådgivning

Vi kigger altid på slutresultatet af en løsning. Derfor er vi ikke bange for at udfordre og inspirere til alternative løsninger og designs.

Frie haner

freetap står for frie haner til alle drikkevarer. Du skal som kunde altid kunne bestemme over dine egne haner.

Organisation

Hos freetap har vi en flad ledelsesstruktur. Retningen bliver sat af bestyrelsen og ledelsen, men udførsel og vejen til succes er defineret og udført af hele organisationen. Vi tror på at inddragelse, medansvar, indsigt, åbenhed og fleksibilitet giver de bedste resultater og trivsel. Derfor arbejder vi bl.a efter følgende principper:

 • Afstemningsbaseret beslutningstagen (alle)
 • Frihed under ansvar
 • Fleksibilitet (arbejdsopgaver og arbejdstid)
 • Samarbejde og arbejdsfordeling (Alle for 1)
 • Inddragelse

CSR og omverdenen

I freetap ApS tror vi på at verdens udfordringer bl.a. løses af ambitiøse virksomheder og mennesker der aktivt vil forandre verden til det bedre. Derfor følger vi FN’s 17 verdensmål og arbejder i dag aktivt med 8 af disse mål, bl.a. har vi en ambition om at være klimaneutrale i 2030. Herunder kort beskrivelse af de mål vi aktivt arbejder efter:

FN verdensmål for bæredytig udvikling

Sundhed og Trivsel

Vi har sundhedsforsikring til alle medarbejdere, fleksible arbejdstider, 6 ugers ferie og fri på fødselsdag, seniorpolitik og stort fokus på sikkerhed og trivsel.

FN verdensmål kvalitetsuddannelse

Kvalitetsuddannelse

Alle ansatte skal tilbydes kurser og efteruddannelse til at udvikle sig både personligt og fagligt.

FN verdensmål 5 Ligestilling mellem kønnene

Ligestilling mellem køn

I erkendelse af at vi var 7 ciskønnede mænd i organisationen, har vi nu ansat en kvinde. Så nu kan vi bryste os af at være på vej til stor diversitet på arbejdspladsen. Vi vil gerne og byder alle velkommen, uanset køn. 

Vi har skabt en organisation hvor alle har adgang til ledelsesbeslutninger og støtter fuldt op om barsel til alle køn.

FN verdensmål rent vand og sanitet

Rent vand og sanitet

Vi har fokus på rent drikkevand globalt ved at donere rent drikkevand 1:1 til UNICEF’s vandprogram gennem vores eget danskproducerede drikkevandsfilter. Det estimeres at vi donerer ca. 500.000 liter rent drikkevand i 2022 som er vores første samarbejdsår.

FN verdensmål 7 bæredygtig energi

Bæredygtig energi

Med vores mål om at være klimaneutrale i 2030 kræver dette bl.a. at vores energi kommer fra vedvarende kilder og vores vognpark kun er elektrisk drevet i 2030.

FN verdensmål 8 anstændige jobs og økonomisk vækst

Anstændige jobs og økonomisk vækst

Udover at have mål 3 i tankerne, så arbejder vi aktivt på at skabe anstændige jobs hvor der er plads til alle. Dette mener vi giver større arbejdsglæde og fremmer effektiviteten. Vores innovative og entreprenante tankegang har især fokus på effektivitet og optimering for undgå spild af ressourcer.

FN verdensmål industri, innovation og infrastruktur

Industri, innovation og infrastruktur

Som før nævnt i mål nr. 7 skal vores vognpark elektrificeres frem mod 2030 og vi stiller samtidig krav om, at alle vores leverandøres leverancer skal foretages med hybrid eller elektrificerede drivmidler. Samtidig har vi et knivskarpt fokus på at optimere vores produktionsapparat til en mere effektiv udnyttelse af ressourcer og øget brug af rene og miljøvenlige teknologier og industrielle processer.

FN verdensmål ansvarligt forbrug og produktion

Ansvarligt forbrug og produktion

Vi genanvender pakkematerialer og har derfor kun brugt under 200 nye papkasser (bestående genbrugspap) til over 2.000 forsendelser via webshop. Vi sorterer alt affald og genbruger så vidt muligt overskydende materialer fra vores produktion og installation samtidig med at vi har et aktiv renovations-program af ældre udstyr der bliver solgt som brugt til private og erhverv. Vi vælger de mest skånsomme rengøringsmidler til produktion. Der er stort fokus på bæredygtig produktion, både når det kommer til energikilder og brugen af ressourcer. F.eks. har vi reduceret vores forbrug af vand drastisk under produktion ved at investere i nyt udstyr og sammensætte dem på en ny og innovativ måde.

Karriere

At arbejde hos os

Hos freetap er vi skabere. Sammen laver vi løsninger, former vores arbejdsliv og bidrager aktivt til beslutninger og forandringer.

Bliv en del af freetap

Vi søger altid engagerede og passionerede mennesker. Søg gerne uopfordret, måske vi kan skabe din helt egen unikke jobtitel.

Vi søger!

Lige nu søger vi en 100-meter mester i dåsetapning M/K. Læs jobopslaget her:

Stillingsopslag – Teknisk 100 m mester i dåseØl

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det pr. dåse?

Det kommer altid an på en individuel beregning, da der er mange faktorer der påvirker prisen pr. tappet dåse. 

Hvad er den mindste volumen freetap Canning tapper?

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke en volumen på meget mindre end 1000 liter.

Hvad er fordelen ved dåser fremfor flasker?

Dåser har mange fordele set i forhold til glasflasker – her er nogle stykker:

 • Dåser er mere robuste (nemmere at transportere/sende)
 • Dåser er lettere (godt for miljøet)
 • Dåser er hurtigere at køle ned (godt for dig og miljøet)
 • Dåser er lettere at genanvende (godt for miljøet)
 • Dåser holder 100% lys ude (længere holdbarhed)
 • Dåser fylder mindre pr. volumen  (godt for dig og miljøet)

Hvilke produkter kan freetap Canning tappe på dåse?

Vi tapper drikkevarer i mange afskygninger – her er en liste med eksempler:

 • Øl
 • Vin
 • Cider
 • Cocktails, med og uden karbonering
 • Kaffe, Nitro- og almindelig koldbryg
 • Vand, med og uden karbonering
 • Juice, uden frugtkød
 • Energidrik

Hvilke produkter tapper i IKKE på dåse?
Vi tapper indtil videre ikke følgende produkter: Spontangærede produkter, der indeholder Brettanomyces.

Hvad skal jeg levere som kunde hos freetap Canning?

I leverer produktet, etiketten og vælger hvilken slags dåse og vi klarer resten.

Hvad med dåserne?

Vi kan tappe 150, 200 ml. 250 ml. 330 ml. 440 ml. & 500 ml. dåser
Ønsker I printede dåser, kan I få lavet jeres dåser med fuldt print fra top til bund. Gennem vores samarbejdspartner www.nomoq.com
Der er ingen minimum ordrestørrelse.  

Hvordan med pakkematerialer til dåserne?

Vi kan pakke i bakker af pap der indeholder 12 eller 24 stk. til størrelserne 150 ml. 200 ml. 250 ml. 330 ml. 440 ml. & 500 ml.

Vi køber stort ind og er knivskarpe på prisen!