Lær os at kende: Om os

Freetap – En alliance for frie og fleksible drikkevareløsninger

Lær os bedre at kende ⤵

3 passionerede konkurenter, der fandt synergi i at samarbejde.

Vi er en fusion af flere virksomheder der har over 20 års erfaring i drikkevareløsninger.
freetap blev etableret i 2016, men vores erfaring i branchen går tilbage til 1998. Vi har installeret langt over 1.000 haner til alle tænkelige drikkevarer, lige fra øl, vin, vand, post-mix, nitrokaffe, juice, cocktails, cider med mere. Du kan derfor være sikker på, at vores ekspertise også dækker dine behov indenfor drikkevareløsninger.

20+ års erfaring

Vores team består af rutinerede drikkevare-teknikere og vi har erfaringer som bl.a. brygger, procestekniker, grossist, tjener, bartender og elektriker.

1.000+ installationer

Vi har lavet alle typer opgaver for både de største bryggerier og den lille cafe. Uanset løsning, så kan du læne dig trygt op af vores kompetencer.

Landsdækkende service

Vi udfører installationer, service og leveringer af udstyr i hele landet. Så uanset hvor i landet din forretning er, så kan du få en løsning fra freetap.

Teamet bag: En installatør, en brygger og en kunde fandt sammen.

Flemming Munk

Teknisk rådgivning og Craft

Er kendt for sine kreative løsninger hvor alt kan lade sig gøre. Flemming startede med at lave drikkevareløsninger i 1998 og har i dag specialiseret sig i, at udføre komplekse løsninger til især craft beer barer.
Flemming er uddannet elektriker og blev oprindeligt oplært i Carlsberg som fadølstekniker.

Jacob Munk

Rådgivning og Event

Med en procesteknisk baggrund og uddannet brygger, er Jacob glad for at rådgive i det rigtige udstyr, både når du lige skal lave et bryggeri eller når du bare skal bruge 1 hane til caféen.
Jacob nyder at have styr på stumperne, er uddannet merkonom i innovation og elsker store udfordringer.
Ps. Flemming og Jacob er ikke i familie 🙂

Kim Lehner

Rådgivning og HoReCa

Med 10 års erfaring i at distribuere øl og andre drikkevarer samt baggrund som tjener og bartender, så repræsenterer Kim din side af bordet som kunde.
Kim er uddannet markedsføringsøkonom og derefter bachelor i international handel og markedsføring.

Vores værdier i Freetap

Kunden først

Uanset hvilken løsning eller produkt vores kunder efterspørger, så kommer deres ønsker i første række. Vi lever af og for vores tilfredse kunder.

Vær flink

Vi opfører os ordentligt i alle områder af vores virksomhed. Lige fra sortering af affald til at tale pænt til alle. Vi tror på karma.

Det bedste udstyr

Vi sætter en ære i alt hvad vi laver. Derfor er vores udstyr det bedste på markedet. Derfor kan vi også trygt give 12 måneders garanti.

Bedste løsning

Vi rådgiver for den bedste løsning, ikke for det største salg. Den bedste løsning for kunden, er altid den bedste løsning for os.

Ærlig rådgivning

Vi kigger altid på slutresultatet af en løsning. Derfor er vi ikke bange for at udfordre og inspirere til alternative løsninger og designs.

Frie haner

freetap står for frie haner til alle drikkevarer. Du skal som kunde altid kunne bestemme over dine egne haner.

Hjælp til den bedste løsning?

Vi sidder parat til at hjælpe dig til den bedste løsning til netop dine behov, eller hvis du har spørgsmål til produkterne eller vores forretning.

Webshop

Besøg tapshop.dk for at købe udstyr online.
Vi har samlet de mest populære produkter, så du
kan snart servere kolde drikkevarer