Case: Hønen & ægget

Type: Restaurant

6 haners drikkevareløsning

Kunden


Men fokus på gode friske råvarer af høj kvalitet, var det vigtig for ejeren af Hønen & Ægget, at drikkevarerne afspejlede samme kvalitetsniveau. Som mange andre steder, så var pladsen en mangelvare og derfor begrænsede det pladsen til køleskabe og mange fustager i baren.

Løsningen


Løsningen var at placere alt udstyr og drikkevarer til hanerne i kælderen. Valget faldt på vores 6-haners drikkevareløsning med mulighed for flere forskellige typer drikkevarer. Med ønsket om selv at lave sine egne lemonader, blev to haner afsat til at kunne udskænke netop lemonader og cocktails fra egne fustager – forberedt og færdigblandet i restaurantens køkken på Cornelius-fustager med aftageligt låg.

For at få de hjemmelavede drikke fra fustage til hane, opsatte vi systemet til at køre på nitrogen og placerede fustagerne i et køleskab. På denne måde undgår man at blande kulsyre (og dermed bobler) i deres drinks og holdbarheden sikres ved køl.

Nitrogen giver også mulighed for at skifte til vine på fustager efter sæson. Derudover blev 2 haner afsat til special-øl. Netop muligheden for at kunne give sine gæster samme høje standard for øllet som på maden, er én af hjørnestenene i glade og tilbagevendende kunder på Hønen & Ægget.

De sidste 2 haner blev natuligt valgt til at kunne udskænke filtreret mineralvand med og uden brus. Det giver en enorm miljøbesparelse for restauranten, eliminerer håndtering og køl af flaskevand for personalet og er en meget kosteffektiv løsning. Med vores drikkevandsfilter bliver resultatet altid klart og blødt vand. Reduceringen af kalk betyder rene og klare karafler og glas samt en bedre holdbarhed af udstyret.

Til løsningen valgte ejeren at lave en serviceaftale, det giver tryghed og sikrer at der altid kan serveres drikkevarer optimalt til deres glade gæster.

Casen i billeder

Da jeg driver en forretning med fokus på kvalitet, så var det vigtigt for mig at freetap kunne levere tappehaner hvor jeg selv kunne bestemme over mine haner. I dag har jeg 6 haner med øl, vin, vand og hjemmelavede cocktails og lemonader. Udstyret spiller og jeg sparer meget plads og tid ved at kunne servere de forskellige drikkevarer direkte fra hane
Albert

Indehaver, Hønen & Ægget

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tale sammen og komme rundt om dit behov – helt uforpligtende.