Case: Hønen & ægget
Type: Restaurant
6 haners drikkevareløsning
Kunden
Men fokus på gode friske råvarer af høj kvalitet, var det vigtig for ejeren af Hønen & Ægget, at drikkevarerne afspejlede samme kvalitetsniveau. Som mange andre steder, så var pladsen en mangelvare og derfor begrænsede det pladsen til køleskabe og mange fustager i baren.
Løsningen
Løsningen var at placere alt udstyr og drikkevarer til hanerne i kælderen. Valget faldt på vores 6-haners drikkevareløsning med mulighed for flere forskellige typer drikkevarer. Med ønsket om selv at lave sine egne lemonader, blev to haner afsat til at kunne udskænke netop lemonader og cocktails fra egne fustager – forberedt og færdigblandet i restaurantens køkken på Cornelius-fustager med aftageligt låg.
For at få de hjemmelavede drikke fra fustage til hane, opsatte vi systemet til at køre på nitrogen og placerede fustagerne i et køleskab. På denne måde undgår man at blande kulsyre (og dermed bobler) i deres drinks og holdbarheden sikres ved køl.
Nitrogen giver også mulighed for at skifte til vine på fustager efter sæson. Derudover blev 2 haner afsat til special-øl. Netop muligheden for at kunne give sine gæster samme høje standard for øllet som på maden, er én af hjørnestenene i glade og tilbagevendende kunder på Hønen & Ægget.
De sidste 2 haner blev natuligt valgt til at kunne udskænke filtreret mineralvand med og uden brus. Det giver en enorm miljøbesparelse for restauranten, eliminerer håndtering og køl af flaskevand for personalet og er en meget kosteffektiv løsning. Med vores drikkevandsfilter bliver resultatet altid klart og blødt vand. Reduceringen af kalk betyder rene og klare karafler og glas samt en bedre holdbarhed af udstyret.
Til løsningen valgte ejeren at lave en serviceaftale, det giver tryghed og sikrer at der altid kan serveres drikkevarer optimalt til deres glade gæster.
Casen i billeder
Skal vi også hjælpe dig?
Lad os tale sammen og komme rundt om dit behov – helt uforpligtende.