Case: MBCC 18′

Type: Event

200 haner til 100 bryggerier

Kunden


Mikkeller Beer Celebration Copenhagen bliver hvert år afholdt med freetap som leverandør af alt udstyr til at skænke (hovedsageligt) øl til deres tusindvis af gæster.
Det startede i 2013 med kun nogle få haner. I maj 2018 var der 100 bryggerier med over 200 haner.

Løsningen


Med bryggerier fra hele verden, kræver det en skarp planlægning for at det hele kører under de 4 sessioner fordelt på 2 dage med skiftende øl.
freetap er med under planlægningsfasen og koordineringen af haner, skiftende anstikkere og særlige behov til kræsne craft beer aficionados.

Før det hele starter sørger vores klargøringsteam for, at alt udstyr er testet, rengjort og klar til brug samt levering og opsætning. Under hele arrangementet er vores teknikere klar til at assistere de mange bryggerier, så alt øl bliver skænket optimalt til gæsterne. Vores udstyr til MBCC går fra de mindre 1-haners bordanlæg til de store 8-haners rullebarer, skyllestationer til glas og vores fustage-håndvaske til gæsterne.

Det er et arbejde vi udfører med ydmyghed og stolthed, da vores service og udstyr kan være proppen i flaskehalsen, hvis ikke alt spiller perfekt.

Skal vi også hjælpe med jeres arrangement, festival, firmafest eller andet hvor I har brug for 1 til 250 haner, så tag gerne kontakt til en uforpligtende snak om hvordan vi kan løse dine udfordringer.

Casen i billeder

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tale sammen og komme rundt om dit behov – helt uforpligtende.