Case: Realdrinks

Kundetype: Distrubutør

Partnerløsning

Kunden


RealDrinks er en dansk importør, grossist, distributør og forhandler af drikkevarer med fokus på kvalitet. Med stort engagement på deres drikkevarer, krævede det en medspiller for at kunne varetage den tekniske del af opgaven i at kunne servere deres mange produkter fra hane hos deres kunder.

Løsningen


Samarbejdet mellem RealDrinks og freetap spænder fra rådgivning, byggemøder, installationer, teknisk service og vedligehold samt kundekommunikation. På denne måde overlader virksomheden de tekniske kompetencer til os og fokuserer selv på deres forretning med at forene kvalitetsprodukter med HoReCa-kunder i hele Danmark.

Dette effektiviserer den tekniske håndtering af drikkevareløsninger hos deres kunder og lader fokus falde på deres kernekompetencer. Ydermere har virksomheden ingen lagerbinding i teknisk udstyr og er altid sikre på samme høje kvalitet af service og udstyr som afspejler deres egen forretning..

For freetap har det været vigtigt at være en ærlig og åben medspiller, hvor vi sætter os ind i hver enkelt kunde for RealDrinks. Vi har dermed lavet løsninger der er skræddersyet til den enkelte kunde, lige fra den lille 2-haners løsning til de større komplekse løsninger med mange typer drikkevarer fra hane.

Vi har arbejdet sammen med freetap i flere år og har altid været tilfredse med deres løsninger. Hvis vores kunder har haft udfordringer, så har freetap altid løst det. Som leverandør af drikkevarer har det været en stor hjælp at outsource alt teknik og udstyr til freetap – så har vi kunne koncentrere os om vores forretning imens.
Jens

Indehaver, RealDrinks

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tale sammen og komme rundt om dit behov – helt uforpligtende.