Case: Warpigs Brewpub
Kundetype: Craft
22 haner - skræddersyet efter behov
Kunden
I hjertet af Kødbyen ligger Warpigs Brewpub der er et samarbejde mellem danske Mikkeller og amerikanske 3Floyds. Med mange tusinde årlige gæster og eget bryggeri i verdenklasse, krævede dette sted den helt store løsning for, at kunne servere en stor andel af bryggeriets kapacitet på 250.000 liter øl om året samt 10 forskellige økologiske sodavand fra hane. I klassisk Mikkeller-stil var ønsket om et visuelt enkelt og klart udtryk vigtigt samtidig med at man bevarede stemningen af det gamle Kødbyen.
Løsningen
Løsningen blev 22 haner placeret direkte i de originale hvide 10×10 fliser med speciallavede håndtag der reflekterede både stedets historie og nuværende gastronomiske fokus på texansk bbq : Håndtag i knogler. Øllet kommer direkte fra eget bryggeri og serveres frisk på hane til gæsterne. Dette krævede et tæt og rådgivende samarbejde samt teknisk udstyr der matchede stedets høje fokus på kvalitet og kompromisløshed. I dag kan Warpigs konstant servere nye spændende øl fra deres mange haner til krævende og kræsne ølelskere fra hele verden. Deres amerikanske sodavandsmaskine med køling fra is har 10 haner til at skylle bbq’en ned med sukkerholdige drikke fra bag-in-box. Men et stort pres på kapaciteten, opsatte vi en ekstern karboneringsenhed til at levere flere hundrede liter danskvand i timen der blandes med de mange varianter af sodavandsprodukter.
Warpigs i billeder
Skal vi også hjælpe dig?
Lad os tale sammen og komme rundt om dit behov – helt uforpligtende.