Case: Warpigs Brewpub

Kundetype: Craft

22 haner - skræddersyet efter behov

Kunden


I  hjertet  af  Kødbyen  ligger  Warpigs  Brewpub  der  er  et  samarbejde  mellem  danske  Mikkeller  og  amerikanske  3Floyds.  Med  mange  tusinde  årlige  gæster  og  eget  bryggeri  i  verdenklasse,  krævede  dette  sted  den  helt  store  løsning  for,  at  kunne  servere en  stor  andel  af  bryggeriets  kapacitet    250.000  liter  øl  om  året  samt  10  forskellige  økologiske  sodavand  fra  hane.  I  klassisk  Mikkeller-stil  var  ønsket  om  et  visuelt  enkelt  og  klart  udtryk  vigtigt  samtidig  med  at  man  bevarede  stemningen  af det  gamle  Kødbyen. 

Løsningen


Løsningen  blev  22  haner  placeret  direkte  i  de  originale  hvide  10×10  fliser  med  speciallavede  håndtag  der  reflekterede  både  stedets  historie  og  nuværende  gastronomiske  fokus    texansk  bbq  :  Håndtag  i  knogler.  Øllet  kommer direkte  fra  eget  bryggeri  og  serveres  frisk    hane  til  gæsterne.  Dette  krævede  et  tæt  og  rådgivende  samarbejde  samt teknisk  udstyr  der  matchede  stedets  høje  fokus    kvalitet  og  kompromisløshed.  I  dag  kan  Warpigs  konstant  servere  nye  spændende øl  fra  deres  mange  haner  til  krævende  og  kræsne  ølelskere  fra  hele  verden.  Deres  amerikanske  sodavandsmaskine  med køling  fra  is  har  10  haner  til  at  skylle  bbq’en  ned  med  sukkerholdige  drikke  fra  bag-in-box.  Men  et  stort  pres  på kapaciteten,  opsatte  vi  en  ekstern  karboneringsenhed  til  at  levere  flere  hundrede  liter  danskvand  i  timen  der  blandes  med  de  mange  varianter  af  sodavandsprodukter.

Warpigs i billeder

Skal vi også hjælpe dig?

Lad os tale sammen og komme rundt om dit behov – helt uforpligtende.