Lær os at kende: Drikkevaretyper

Kan det drikkes, kan det serveres med en løsning fra freetap

Lær os bedre at kende ⤵

Din uafhængige leverandør

Vi er din uafhængige leverandør af drikkevareløsninger til alle typer drikkevarer.

Uanset om du driver en restaurationsvirksomhed der vil servere øl, vin, vand, cocktails med mere eller du repræsenterer en producent af drikkevarer, så kan vores tappehaner klare opgaven.

Det er vigtigt for os med tilfredse kunder. Derfor gør vi det let for dig, at servere præcis de drikkevarer du ønsker. Uanset hvilken løsning du vælger, er du i trygge i vores hænder. Vi skal nok hjælpe dig godt i gang!

Alle typer af drikkevarer

Når du har fået dit tappeudstyr leveret, vælger du frit dine drikkevareleverandører. Dette er uanset om du til dagligt lever af at servere kolde eller varme drikke. Mulighederne er mange, valget er dit.

Vi har gjort det muligt for dig at levere både kvalitet og kvantitet, med frie haner, til servering af alt fra vand og juice, til øl, vin og cocktails, samt kaffe og meget mere.

Vi rådgiver dig gerne til valget af drikkevarer, da mulighederne er mange.

Hvert år kommer der flere hundrede nye øl på markedet. De kommer i forskellige varianter og dermed behov for at indstille Co2-niveau og temperatur. Derudover er der forskellige fustager og koblinger hertil. Vores løsninger er fleksible og kan justeres til alle typer øl. Så er du altid klar til at servere nye spændende øl til dine gæster.

Vin på tappehane? Gør som resten af verden og kom med på vognen. Den mest optimale måde at opbevare og servere vin på, er fra fustage og på tappehaner. Perfekt temperatur, intet spild, optimal opbevaring, hurtig servering, ingen prop og så får du mere vin for pengene, da der ikke betales for pap, flasker, etiketter og propper.
Vores udstyr kan tilpasses alle vine, uanset type eller fustage. Kunne det friste at have jeres egne haner til at servere f.eks. kold rosé eller prosecco på fad?

Vand på flaske fra Danmark, Sverige, Italien eller hvad med Grønland eller Fiji? Dine gæster er miljøbevidste og det skal du også være.
Så drop de dyre flasker fra nær og fjern og servér vores gode danske grundvand, direkte fra tappehane til dine gæster.
Vi sørger for koldt mineralvand der kan filtreres efter ønske og behov. Så kan du servere perfekt vand, med eller uden brus.

Cocktails på fad eller kegtails som det også kaldes. En absolut genial måde at servere cocktails for dine gæster på. Alle får ensartet kvalitet, hurtig servering og du kan dermed servere flere cocktails for dine gæster og maksimere din forretning.
Trenden startede i New York og der gik ikke lang tid før freetap lavede den første cocktail-installation tilbage i 2015.
Du kan købe fustager af os med aftageligt låg, så kan du lave dine egne cocktails på forhånd og servere perfekt til dine gæster. Du kan også få dem leveret fra en håndfuld cocktailproducenter, så bliver det ikke meget lettere.
Hvad siger du f.eks. til en Dark ‘n’ Stormy eller Mojito serveret perfekt og hurtigt fra hane?

Træt af at opbevare dåser og flasker på dit lager og køleskabe? Post-mix er den mest pladsbesparende og hurtigste måde at servere cola og andre læskedrikke fra bag-in-box.
Vores udstyr passer til alle post-mix produkter og indstilles perfekt til dit valg af producent og typer af læskedrikke.

Cold brew eller nitro-kaffe? Trenden kommer stormende fra udlandet, og med god grund. Kold kaffe og nitro infuseret kaffe med fløjlsblødt skum er en forfriskende smagsoplevelse for alle kaffe-elskere. Lav dem selv med vores fustager med låg eller køb dem direkte fra en håndfuld producenter.

Lav dine egne juicer og lemonader og servér dem direkte fra tappehaner til dine gæster. Appelsinjuice til jeres weekendbrunch, rabarber-lemonade i sommersolen eller cambucha? Du laver dem selv på vores fade med låg og serverer dem hurtigt og perfekt kølet til dine gæster. Så slip fantasien og kreativitet løs og overrask dine gæster med hjemmelavede drikkevarer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det pr. dåse?

Det kommer altid an på en individuel beregning, da der er mange faktorer der påvirker prisen pr. tappet dåse. 

Hvad er den mindste volumen freetap Canning tapper?

Vi anbefaler som udgangspunkt ikke en volumen på meget mindre end 1000 liter.

Hvad er fordelen ved dåser fremfor flasker?

Dåser har mange fordele set i forhold til glasflasker - her er nogle stykker:

 • Dåser er mere robuste (nemmere at transportere/sende)
 • Dåser er lettere (godt for miljøet)
 • Dåser er hurtigere at køle ned (godt for dig og miljøet)
 • Dåser er lettere at genanvende (godt for miljøet)
 • Dåser holder 100% lys ude (længere holdbarhed)
 • Dåser fylder mindre pr. volumen  (godt for dig og miljøet)

Hvilke produkter kan freetap Canning tappe på dåse?

Vi tapper drikkevarer i mange afskygninger - her er en liste med eksempler:

 • Øl
 • Vin
 • Cider
 • Cocktails, med og uden karbonering
 • Kaffe, Nitro- og almindelig koldbryg
 • Vand, med og uden karbonering
 • Juice, uden frugtkød
 • Energidrik

Hvilke produkter tapper i IKKE på dåse?
Vi tapper indtil videre ikke følgende produkter: Spontangærede produkter, der indeholder Brettanomyces.

Hvad skal jeg levere som kunde hos freetap Canning?

I leverer produktet, etiketten og vælger hvilken slags dåse og vi klarer resten.

Hvad med dåserne?

Vi kan tappe 200 ml. 250 ml. 330 ml. 440 ml. & 500 ml. dåser
Ønsker I printede dåser, kan I få lavet jeres dåser med fuldt print fra top til bund. Gennem vores samarbejdspartner www.nomoq.com
Der er ingen minimum ordrestørrelse.  

Hvordan med pakkematerialer til dåserne?

Vi kan pakke i bakker af pap der indeholder 12 eller 24 stk. til størrelserne 200 ml. 250 ml. 330 ml. 440 ml. & 500 ml.

Vi køber stort ind og er knivskarpe på prisen!