Lær os at kende: Vores udstyr

Kvalitet og kompetencer er nøgleord i vores forretning.

Lær os bedre at kende ⤵

Det bedste udstyr – giver den bedste oplevelse

Vi leverer bl.a. udstyr til restauranter, barer, caféer, bryggerier og andre drikkevareproducenter samt små og store events.
Alle har én ting til fælles: Vores udstyr udgør en vigtig del af deres forretning.

Derfor er vores udstyr af den bedste kvalitet, så kan du trygt drive din forretning – også fredag aften.

HoReCA

Vores udstyr er velegnet til hotel- og restaurationsbranchen. Vi har flotte tappetårne, energivenlige kølere og udstyr der er lavet til alle typer drikkevarer. Tilvælg vores service- og rensepakke for at opnå maksimal driftsikkerhed og kvalitet af dine drikkevarer.

Craft og specialdesign

Vi har specialiseret os i, at lave løsninger med mange haner i unikke løsninger. Forskellige temperaturer, haner til stout, træfade, specialdesignede tårne eller haner i væggen eller kasse lavet af forskellige metaller? Vi klarer opgaven.

Event
Vi har over 250 haner klar til dit næste event. Vores udstyr er altid af højeste standard, så uanset om du har 20 eller 20.000+ gæster, så klarer vores udstyr opgaven. Vi klarer alt fra planlægning til eksekvering. Rekorden er 50.000 liter serveret på 2 dage, skal vi slå den sammen?
Producenter og distributører
Som leverandør af drikkevarer, er det vitalt at dine kunder oplever højst mulige driftsikkerhed af udstyret. Derfor er vores udstyr og installationer af højeste kvalitet, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Hjælp til den bedste løsning?

Vi sidder parat til at hjælpe dig til den bedste løsning til netop dine behov, eller hvis du har spørgsmål til produkterne eller vores forretning.

Webshop

Besøg tapshop.dk for at købe udstyr online.
Vi har samlet de mest populære produkter, så du
kan snart servere kolde drikkevarer